Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin ilköğretim öğrencileri için yürüttüğü beslenme desteği bu dönemde 20 okulda 8 bin 434 çocuğa ulaştı. Veliler uygulamadan memnuniyetini dile getiriyor.
Belediyeden Çocuklara Destek
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, ekonomik şartların ağırlaştığı bu dönemde çocuklar için beslenme desteği uygulamasını sürdürüyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde özenle hazırlanan öğünler, belediye ekipleri tarafından öğrencilere ulaştırılıyor.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç destek programı kapsamında yaptığı değerlendirmede, ‘’Tepebaşı Belediyesi olarak her yaştan kesime desteğimizi sürdürüyoruz. Özellikle çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz beslenme desteği programı büyük ilgi görüyor. Küçük bir destek bile büyük önem taşıyor. Bu dönem 20 okulda tam 8 bin 434 çocuğumuza beslenme desteği sağladık. Vatandaşa dokunan, hayatı kolaylaştıran hizmetlerimize devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.
Okul Girişlerinde Açılan Stantlar İlgi Görüyor
Okul girişlerinde açılan stantlarla dağıtılan öğünler, veliler tarafından takdirle karşılanıyor. Belediye yetkilileri, beslenme desteğinin Tepebaşı bölgesinde her gün farklı bir okulda öğrencilerle buluşturularak tüm bölgeye hizmet verileceğini açıkladı.




