Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimler, Yenibağlar Mahallesi sınırları içerisindeki Uludağ Sokak ile İsmet İnönü-1 Caddesi üzerinde yapıldı.

2 Sürücü Alkollü Çıktı

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde Z.D. ve B.B. isimli sürücülerin alkollü olduğu tespit edildi. Trafik polislerince yapılan testlerde Z.D.’nin 1 promil, B.B.’nin ise 2,25 promil alkollü olduğu belirlendi.

Başkan Ünlüce’den Cumhurbaşkanı Erhürman’a Ziyaret!
Başkan Ünlüce’den Cumhurbaşkanı Erhürman’a Ziyaret!
İçeriği Görüntüle

Alkollü Sürücülere Cezai Işlem Uygulandı

Toplam 50 Bin TL Ceza Kesildi

Trafik güvenliğini tehlikeye atan iki sürücüye 25’er bin TL idari para cezası uygulandı. Böylece denetimlerde alkollü araç kullandığı belirlenen sürücülere toplam 50 bin TL ceza kesildi.

Ehliyetlerine 6 Ay El Konuldu

Ayrıca her iki sürücünün de ehliyetine 6 ay süreyle el konulduğu bildirildi. Denetimlerin trafik güvenliğini sağlamak amacıyla devam edeceği belirtildi.