Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yürüttüğü bir haftalık çalışmaların bilançosu açıklandı. Kent genelinde 203 uygulama noktasında 868 personelin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 141 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında 10 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranan bir kişinin de bulunduğu bildirildi.
203 Noktada Denetim Gerçekleştirildi
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5-12 Ekim 2026 tarihleri arasında kent genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Bu kapsamda 203 uygulama noktasında toplam 868 personel görev aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda farklı suçlardan aranan kişiler yakalandı.

141 Aranan Şahıs Yakalandı
Polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları kapsamında çeşitli suçlardan aranan 94 kişi yakalandı. Ayrıca 5 yıla kadar hapis cezasıyla aranan 39 kişi, 5 ila 10 yıl arasında hapis cezasıyla aranan 7 kişi ve 10 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranan 1 kişi yakalandı. Böylece bir haftalık çalışmalar sonucunda yakalananların sayısı 141'e ulaştı.
Polis ve Jandarmadan Ortak Çalışma
Eskişehir genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalar, 5-12 Ekim tarihleri arasında yürütüldü.
Bir haftalık süreçte 203 noktada yapılan çalışmalar sonucunda, haklarında farklı suçlardan aranma kaydı bulunan toplam 141 şahıs yakalandı.




