Esanka Ankastre Eskişehir’deki şubesini açtı. Toplam 250 bin lira değerindeki hediyeler çekiliş sonucu talihlilerle buluşturulurken açılışa 2 bine yakın insan katıldı. Yapılan kura çekimi sonucunda 100 kişiye 100 farklı ürün hediye edildi. Vega Outlet AVM’de gerçekleştirilen açılış büyük bir görkemle gerçekleştirilirken hediye kazanan Eskişehirliler büyük sevinç yaşadılar.

"DÖRDÜNCÜ MAĞAZAMIZI VEGA AVM'DE AÇTIK"

Eskişehirlilere hizmet etmek dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen Erkan Sarmaşık, “Eskişehir’de Siemens, Deka ve Silverline mağazalarımız var. Dördüncü mağazımızı Vega Outlet AVM’de açıyoruz. En iyi fiyatlarla, en yüksek kalitede ürünleri Eskişehir halkına sunmaya çalışıyoruz. Ocak, fırın, davlumbaz, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi buzdolabı gibi ürünleri mağazalarımızdan temin edebilirler.” ifadeleri kullandı.

"ESKİŞEHİR HALKINI BEKLİYORUZ"

Esanka Ankastre firmasının sahiplerinden Betül Sarmaşık da, “Gördüğümüz yakın ilgiden dolayı tüm Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz. Herkesi mağazamıza davet ediyoruz. En uygun fiyatlarla en iyi ürünleri vatandaşlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Eskişehir’deki tüm mağazalarımıza herkesi davet ediyoruz” dedi.

Açılışa özel gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında 1 adet 3’li Silverline Ankastre set, 1 adet 3’li Esty Ankastre set, 1 adet Esty Ankastre Bulaşık Makinesi, 20 adet Tost Makinesi ve 77 adet de Evye Frake Aksesuarı dağıtıldı. Hediye kazanan talihliler hediyelerini alırlerken Esanka Ankastre yetkililerine teşekkür ettiler.