Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, TEM-KOM-İstihbarat Şube Müdürlükleri ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu şüphesiyle 19 kişi yakalandı.

Operasyonlar sonucunda Adliye Mahrem Yapı içerisinde gelir uzman yardımcısı, tekniker, SSK memuru, infaz koruma memuru gibi Adalet Bakanlığı'na 2012-2013 yıllarında yerleştirilmesi planlanan şahıslara ait liste gibi belgeler ele geçirildi. Bu belgelerde aday şahısların bilgilerinin bulunduğu tespit edildi.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda, 17'si il merkezinde olmak üzere toplam 20 adreste arama yapıldı. Operasyonlara 25 ekip ve 75 personel katıldı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı. Firari olan bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yakalanan şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.