Eskişehir’de düzenlenen Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler A-B İl Birinciliği müsabakalarında genç sporcular, farklı branşlarda dereceye girebilmek için mücadele etti.

Eskişehir'de Bu Caddeler Bugün Saatlerce Kapalı Kalacak!
Eskişehir'de Bu Caddeler Bugün Saatlerce Kapalı Kalacak!
İçeriği Görüntüle

Atletizm Pistinde Heyecan Dolu Yarışlar

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler A-B İl Birinciliği Müsabakaları”, Vali Sami Sönmez Atletizm Pisti’nde gerçekleştirildi. Organizasyona kent genelindeki farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı.

Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler A B İl Birinciliği Müsabakaları

Farklı Branşlarda Mücadele Ettiler

Genç sporcular, müsabakalar boyunca koşu, atlama ve fırlatma branşlarında performans sergiledi. Hem bireysel hem de takım olarak derece elde etmek isteyen sporcular, pistte kıyasıya mücadele etti.

Sporcular Farklı Branşlarda Mücadele Etti

Okullarını Temsil Ettiler

Gençler A ve B kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda sporcular, okullarını temsil etmenin gururunu yaşadı. Yarışmalar boyunca hem rekabet hem de sporun centilmenlik ruhu ön plana çıktı.

Genç Atletler Derece Için Yarıştı

Dereceye Girenler Belirlendi

Heyecan dolu anlara sahne olan organizasyonun sonunda dereceye giren okul ve sporcular belirlendi. Müsabakalar, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve atletizme olan ilginin artırılması açısından önemli bir organizasyon olarak değerlendirildi.