Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda, kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik büyük miktarda ürün ele geçirildi.

İki Ayrı Operasyon Düzenlendi

Halk sağlığının korunması ve haksız kazancın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, kaçak tütün ve tütün mamullerini piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi.

Çuval Çuval Tütün Ele Geçirildi

Çok Sayıda Bandrolsüz Makaron ve Tütün Ele Geçirildi

Yapılan operasyonlar kapsamında, 7.300.000 dal bandrolsüz boş makaron ile 1.104 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi.

Eskişehir’de Çamurla Kaplanan Yol Adeta Bataklığa Döndü!
Eskişehir’de Çamurla Kaplanan Yol Adeta Bataklığa Döndü!
İçeriği Görüntüle

Mücadele Kararlılıkla Sürecek

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile sahteciliğinin önlenmesine yönelik çalışmaların, yasal yetki ve sorumluluklar çerçevesinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz şekilde sürdürüleceği vurgulandı.