Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 5 milyon makaron ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak tütün operasyonlarında büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli hakkında işlem yapıldı.

5 milyon dal Makaron Ele Geçirildi

Eş Zamanlı Baskınlar Düzenlendi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 13-21 Nisan tarihleri arasında kaçak tütün mamullerinin piyasaya sürülmesini engellemek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Kom Ekiplerinden Kritik Kaçakçılık Operayonu

Eskişehir'de Üst Geçitten Atlayan Vatandaş Yaşamını Yitirdi!
Eskişehir'de Üst Geçitten Atlayan Vatandaş Yaşamını Yitirdi!
İçeriği Görüntüle

Milyonlarca Makaron Ele Geçirildi

Operasyonlarda yapılan aramalarda, 4 milyon 726 bin 400 dal içi boş makaron ile 250 bin 800 dal sarılmış sigara ele geçirildi. Ayrıca 490 kilogram kıyılmış tütün, bin 390 paket gümrük kaçağı sigara ve 3 adet sigara sarma makinesine el konuldu.

Çeşitli Türlerde Kaçak Tütün Ürünleri Ele Geçirildi

2 Şüpheli Tutuklandı

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.