Mahalle sakinleri, gençlerin gece geç saatlere kadar yoğun alkol ve benzeri maddeler kullanıp yüksek sesle müzik dinleyerek araç ve motorlarla bölge halkına rahatsızlık verdiklerini dile getiriyor.

Bölge halkının eskisehirhaber.com WhatsApp ihbar hattımıza yoğun şikayetleri, özellikle gençlerin çevreye verdiği zararlardan yakınılıyor. Yoğun şikayetlerin ardından Yayla Camii'nin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak duruma dikkat çekti.

Açıklamada, "Değerli Cemaatimiz, anneler, babalar; çocukları ve gençleri kazanmak için üstün bir gayret gösterdiğimiz hepinizin malumudur. Fakat her şeyin olduğu gibi hoşgörünün de bir sınırı vardır. Topluma açık yerlerde terbiye, nezaket, temizlik ve görgü kurallarına daha fazla özen göstermek hepimizin işidir. Bu konuda büyüklerin çocukları ve gençleri uyarmalarını rica ederiz. Yayla Camii Yönetim Kurulu, Camii görevlileri ve Cemaati." ifadeleri kullanıldı.

Mahalle sakinleri, gençlerin bu tür davranışlarına karşı daha fazla önlem alınmasını ve yetkililerin konuya duyarlılık göstermesini bekliyor.

Yayla Cami Gençlere Özel Duyuru