Eskişehir’in Esentepe Mahallesi’nde vatandaşların kendi imkânlarıyla düzenlediği iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı. Geleneksel hale gelen etkinlik bu yıl ikinci kez gerçekleştirildi.

Mahallede Dayanışma Sofrası Kuruldu

Esentepe Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vatandaşların kendi imkânlarıyla hazırladığı organizasyonda yaklaşık bin kişilik iftar sofrası kuruldu.

Mahallede geleneksel hale gelmesi planlanan iftar programı bu yıl ikinci kez düzenlendi. Bir araya gelen mahalle sakinleri, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu aynı sofrada paylaşma fırsatı buldu.

Eskişehir’de Son 1 Haftada Yüzlercesi Tek Tek Ele Geçirildi!
Eskişehir’de Son 1 Haftada Yüzlercesi Tek Tek Ele Geçirildi!
İçeriği Görüntüle

Mahalle Sakinleri Aynı Sofrada Oruç Açtı

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte yüzlerce vatandaş birlikte oruçlarını açtı. İftar programına katılan mahalle sakinleri, Ramazan ayında komşularıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.