Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde ormanlık alana bırakılan yaklaşık 2 milyon TL değerindeki tomruk kepçesi ortadan kayboldu. Kavak Mahallesi Eğiriova mevkiinde yaşanan olayda, kepçenin sahibi Okan Tuna, aracının yerinde olmadığını fark edince jandarmaya başvurdu. Kepçenin nasıl kaybolduğu henüz belirlenemedi.
Ormana Park Ettiği Kepçeyi Yerinde Bulamadı
Olay, Mihalıççık ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nin Eğiriova mevkiinde yaşandı. İşletmeci Okan Tuna'ya ait yaklaşık 2 milyon TL değerindeki tomruk kepçesi, ormanlık alana bir traktörle birlikte park edildi. Daha sonra kepçenin yerinde olmadığını fark eden Tuna, durumdan şüphelenerek jandarma ekiplerine başvurdu.
Traktöre Dokunulmadı, Kepçe Kayboldu
Kepçenin bırakıldığı noktaya yakın bir yerde traktörün de bulunduğunu belirten Okan Tuna, bu araca dokunulmadığını ifade etti. Yaklaşık 2 milyon TL değerindeki tomruk kepçesinin neden ve nasıl kaybolduğu ise henüz bilinmiyor.
İşletmeci Kepçesinin Bulunmasını İstiyor
Kepçesinin bir an önce bulunmasını isteyen Okan Tuna, olayın sorumlularının yakalanmasını talep etti.Olayla ilgili jandarma ekiplerinin incelemesi devam ediyor.





