Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından 'Barlar Sokağı' olarak bilinen Vural Sokak'ta yapılan denetimlerde, aranması olan bir şahıs yakalanırken, kontrol edilen araçlarda 518 sentetik ecza ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, 7 Haziran tarihinde Vural Sokak üzerinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Akşam 21.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılan denetimlere 88 personel ve 1 çevik kuvvet tim personeli katıldı. Denetimler sırasında bin 975 şahıs sorgulandı, 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi' suçundan aranması olan bir şahıs yakalandı ve 2 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. Ayrıca, yapılan denetimlerde bir araçta 518 sentetik ecza, bir başka araçta ise 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Denetimler kapsamında, sokak üzerindeki 42 umuma açık yer kontrol edildi ve 2 işletmeye gerekli işlemler uygulandı. Kontrol edilen 418 araçtan 51 sürücüye çeşitli ihlallerden dolayı gerekli işlemler yapıldı.