Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Uluönder Mahallesi'nde 31 Mart tarihinde Rus uyruklu eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı olan Atilla S.'nin ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanıyordu olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. 

Atila S., “Bir ömür boyu birlikte olmak için evlenmiştik, böyle olmasını gerçekten istemezdim” diyerek kendisini savundu.  Cinayet zanlısı Atilla S. 2 yıllık eşi olan  55 yaşındaki Rus uyruklu Elena Samsanova arasında çıkan tartışma sonucunda   8’i ölümcül olmak üzere 14 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atila S., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde tutuklu sanık Atila S. hazır bulundu. Duruşmaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ile sanık avukatı katıldı. 

Mahkeme heyeti tarafından, eşi Elena Samsanova’yı bıçakladıktan sonra 112’yi arayarak ihbarda bulunan Atila S.’nin telefon kayıtlarının incelenmesini talep ettiğini, incelemenin ardından çıkarılan raporda, Atila S.’nin 112 operatörün yaraya havluyla baskı yapmasını istemesi üzerine, “Beni aldattığını öğrenince bıçakladım. Onu görmek bile istemiyorum. Nefret ediyorum ondan” dediği belirtildi.

Atilla S. mahkemede yaptığı savunmasında;“Bu olaydan dolayı çok üzgün ve pişmanım. Böyle olmasını istemezdim. Eşim 55 yaşındaydı, ben 50 yaşındayım. Bir ömür boyu birlikte olmak için evlenmiştik. Ben mutlu olmak için evlenmiştim. Böyle olmasını gerçekten istemezdim” ifadelerini kullandı.

Mahkeme, sanık Atila S.’nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 28 Aralık’a erteledi.