Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Fabrikalar Caddesi, gece saatlerinde tehlikeli bir olaya sahne oldu. Saat 00.00 sularında meydana gelen olayda, elinde satır bulunan bir şahsın çevredeki insanlara saldırdığı yönünde ihbarda bulunuldu. Olay yerine yakın bölgede görev yapan polis ekipleri, kısa sürede müdahalede bulundu.
Vatandaşlar Müdahale Etti, Polis Güçlükle Zapt Etti
Görgü tanıklarının aktardığına göre, kimliği henüz açıklanmayan şahıs çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. Elinde bulunan satırı savurarak etrafa zarar verdiği bildirilen şahsa, bazı vatandaşların müdahale ederek etkisiz hale getirmeye çalıştığı öğrenildi. Bu sırada yaşanan arbedede şahsın darp edildiği ve vücudunda kesikler oluştuğu belirtildi.
Polise de Saldırmaya Çalıştı
Olay yerine gelen polis ekiplerinin şahsa müdahale ettiği sırada, şahsın direnerek güvenlik güçlerine de saldırmaya çalıştığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişme üzerine takviye ekip çağrıldı. Kısa süre içinde bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Kıskıvrak Yakalandı
Şahıs, polislerin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilerek kelepçelendi ve ekip aracına bindirildi. Olay sırasında darp edildiği ve kesici alet nedeniyle yaralandığı tespit edilen şahıs için sağlık ekiplerinden destek istendi.
Ambulansla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahıs, tedavisinin ardından tekrar polis gözetimine alındı. Şahıs, ambulanstan alınarak gözaltı işlemleri için karakola götürüldü.