Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi Paşasoylu Sokak'ta, alacak verecek meselesinden dolayı iki akraba grubu arasında çıkan kavga, emekli bir polisin müdahalesiyle son buldu. İddialara göre, öğle saatlerinde meydana gelen olayda, iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Grupların birbirine acımasızca saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kavga sırasında, tarafların sopalar ve yumruklarla birbirine saldırdığı ve bir kişinin elinde tabanca bulunduğu görüldü. Kavgaya dışarıdan müdahale eden ve emekli polis memuru olduğu iddia edilen bir kişi, havaya ateş ederek kavgayı sonlandırdı. Emekli polis, kavga eden şahsın elindeki tabancayı da alarak olayın daha fazla büyümesini engelledi.

Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı

Olay anları, çevredeki bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Emekli polisin hızlı müdahalesi sayesinde olay daha fazla büyümeden sona erdi.