Eskişehir Tepebaşı ilçesinde uzun süredir aynı noktada park halinde bulunan lastikleri patlamış panelvan tipi araç, çevre estetiğini olumsuz etkiliyor.
Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bir sokakta uzun süredir aynı noktada park halinde bulunan panelvan tipi bir araç mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor. Lastiklerinin patlamış olduğu gözlenen araç, kullanılmadığı izlenimini verirken sokakta göze hoş olmayan bir manzara oluşturuyor.

Minibüs Çürümeye Terk Edildi
Kullanım dışı olduğu anlaşılan aracın uzun süre aynı noktada kalması, çevrede yaşayan vatandaşlar ve yoldan geçenler tarafından rahatsızlık verici olarak değerlendiriliyor. Sokak dokusuyla uyumlu olmayan görüntünün şehir estetiği açısından da olumsuz bir tablo ortaya koyduğu belirtiliyor.
Bölge sakinleri, araçla ilgili herhangi bir tehlike oluşmadan yetkililer tarafından gerekli incelemelerin yapılmasını ve aracın kaldırılması yönünde adım atılmasını talep ediyor.





