Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, vatandaştan gelen istek ve şikâyetleri değerlendiriyor. Odunpazarı Belediyesi bu kez Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kolluk güçleri ile birlikte vatandaştan gelen çöp ev şikâyeti üzerine harekete geçti.

Çöp Ev Eşyalar

Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan ve içerisinden tam tamına 4 kamyon çöp çıkan bu ev, komşuların evden kötü kokuların gelemsi üzerine odunapzarı belediyesine yapmış oldukları şikayetle temizlendi. Odunpazarı Belediyesi'nin temizlik işlerinin itinayl temizlediği ve içinden çokça çöp çıkarttığı bu ev artık daha kullanılabilir ve temiz hale geldi. Çıkan çöpler arasında evde biriken yemek artıkları da mevcuttu. Eskişehir'de daha önce de bu tarz çöp evler temizlenmişti. Uzun süre içerisinde çöp olan evler hem binaya hem de çevre sakinlerine zarar verdiği için mutlaka temizlenmesi gerekiyordu. Bu nedenle bu durum karşısında Odunpazarı Belediyesi hemen harekete geçti.

17 Mayıs Cuma döviz fiyatlarında son durum! 17 Mayıs Cuma döviz fiyatlarında son durum!

Çöp Ev Çamaşır

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi Bilgin Sokak’ta bulunan ve koku gelen çöp evi temizledi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışma başlattı.

Çöp Ev Tel

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kâğıtlardan oluşan çöpler toplandı. Evin içerisinde ve bahçedeki çöplerin dışarı çıkarılıp temizlenmesi için çalışan ekipler, uzun uğraşın ardından çöp evden 4 kamyon çöp çıkardı. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ise dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

Odunpazarı Çöp Ev Temizlik

Belediye yetkilileri, Odunpazarı ilçesinde bu tür çöp evlere izin vermeyeceklerini, çöp evleri temizleyerek yaşanabilir hale getireceklerini belirtti. Yetkililer, vatandaşların çöp ev vasfı taşıyan bu tür ihbarlarını bir dilekçe ile Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yapmaları gerektiğine dikkat çekti.