Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2 Eylül Salı gecesinden itibaren Otogar-SSK ve OGÜ-SSK hatlarında gece tramvay seferlerinin geçici olarak durdurulacağını duyurdu. Seferler 5 Eylül gecesi yeniden başlayacak.

Gece Seferleri Geçici Süreyle İptal Edildi

Eskişehir'de tramvay ulaşımını sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESTRAM, gece seferleriyle ilgili önemli bir bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamaya göre, 2 Eylül 2025 Pazartesi'yi Salı’ya bağlayan gece itibarıyla Otogar - SSK ve OGÜ - SSK hatlarında gece tramvay seferleri 3 gün süreyle durdurulacak.

Seferler 5 Eylül’de Yeniden Başlayacak

Gece seferlerinin 5 Eylül Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan geceden itibaren yeniden başlayacağı belirtildi. Açıklamada, tramvayların bu tarihten sonra normal seyrinde hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

Belediye, gece seferlerinin durdurulacağı tarihlerde vatandaşların alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendirmeleri ve olası yoğunluklara karşı tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu.