TUTAP, Eskişehir’de turizm tanıtım ve tanışma toplantısı düzenledi. İç Anadolu Bölge Koordinatörü Deniz Demir’in düzenlediği toplantıda kamu kurumları, yerel yönetim, ticaret odası, sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda TUTAP Eskişehir İl Başkanlığı görevini Berat Yiğit’in üstlendiği duyuruldu.

Kurum Temsilcileri Bir Araya Geldi
Toplantıya Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Odası yetkilileri, eskisehirhaber.com İmtiyaz Sahibi İbrahim Gültekin, Eskişehir Kasaplar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Arnik ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
TUTAP Genel Sekreteri Necdet Dellal, Genel Başkan Yardımcıları Murat Çebi ve Murat Çoruk, Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Sezgü ile Ankara İl Başkanı Muhammet Palıt da toplantıda yer aldı.

Yeni Görevlerinde Başarı Dileği
Toplantıya ilişkin yapılan açıklamada katılımcılara teşekkür edildi. Eskişehir İl Başkanlığı görevini üstlenen Berat Yiğit ile İç Anadolu Bölge Koordinatörü Deniz Demir’e yeni görevlerinde başarılar dilendi. Verimli geçtiği belirtilen toplantının Eskişehir ve Türkiye adına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.




