Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Demirkol’un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. 

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu

Aksoy, mesajında şunları ifade etti:

“Eskişehir eski valisi ve milletvekili Demirkol vefat etti. Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol’un hayatını kaybetmesinden büyük bir üzüntü duydum. Merhum Valimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.”

Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen de demirkol‘un vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı. Büyükerşen mesajında şunları kaydetti: “Şehrimizin eski valilerinden, 20. Dönem Eskisehir Milletvekili Sayın Hanifi Demirkol'un vefat ettigini üzülerek ögrendim. Merhum Valimize Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabir ve bassagligi dilerim.” 84 yaşında vefat eden 2 çocuk babası Hanefi Demirkol’un cenazesi, yarın ikindi namazından sonra Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.