Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Eskibağlar Mahallesi’nde bulunan Hatboyu Caddesi, bu kez çevreye verilen zararla gündeme geldi. Zaman zaman bakımsızlığıyla tepki çeken caddede, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çevreye zarar verildiği görüldü.

Camlar Kırıldı, Saksılar Zarar Gördü

Camlar Kırıldı, Saksılar Zarar Gördü

Hatboyu Caddesi’nde zemindeki camların kırıldığı, çevrede bulunan saksılara zarar verildiği ve kapalı durumdaki bir işletmenin camlarına sprey boyayla yazılar yazıldığı belirtildi. Ortaya çıkan görüntüler, bölgeden geçen vatandaşların tepkisine neden oldu.

Eskişehir'de de Şubeleri Olan Dev Market Alkol Satışına Son Verebilir!
Eskişehir'de de Şubeleri Olan Dev Market Alkol Satışına Son Verebilir!
İçeriği Görüntüle

Hatboyu Caddesinde Tepki Çeken Görüntüler

Vatandaşlardan Tepki

Şehrin önemli noktalarından biri olan Hatboyu Caddesi’nde oluşan kötü manzara, çevre duyarlılığını bir kez daha gündeme getirdi. Vatandaşlar, kamuya açık alanlara zarar verilmemesi gerektiğini belirterek benzer olayların önüne geçilmesi için denetim ve bakım çalışmalarının artırılmasını istedi.

Hatboyu Caddesi Vandalların Hedefi Oldu

Temizlik ve Onarım Bekleniyor

Caddede oluşan görüntü kirliliğinin giderilmesi için temizlik ve onarım çalışması yapılması bekleniyor. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin çevreye verdiği zararla ilgili inceleme başlatılması talep ediliyor.

Cadde Boyunca Birçok Nokta Zarar Gördü