Eskişehir’de yaya geçidinden geçmek isteyen bir vatandaşın, durmayan araca gösterdiği tepki kameraya yansıdı. Olay, Gökmeydan Mahallesi Ziyapaşa Caddesi üzerinde meydana geldi.
Sürücü Dur İşaretine Aldırmadı
Amatör araç kamerasına yansıyan görüntülerde, bir vatandaşın yaya geçidinden geçmeye çalıştığı sırada caddede seyir halinde olan araca dur işareti yaptığı görüldü. Ancak sürücünün vatandaşın işaretine aldırmadan yoluna devam ettiği belirtildi.
Aracın Arkasından Koştu
Sürücünün durmaması üzerine vatandaş, kısa süreliğine aracın arkasından koşarak tepki gösterdi. Araca yetişemeyeceğini anlayan vatandaş, sürücünün arkasından eliyle uyarı işareti yaparak tepkisini dile getirdi.
O Anlar Kameraya Yansıdı
Yaya geçidinde yaşanan olay, trafikte yayalara öncelik verilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. Görüntüler, çevredeki bir aracın kamerası tarafından kaydedildi.



