Eskişehir'de çok sayıda şubesi bulunan Migros Market Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1 kg üründe güzel bir indirime gitti. 150 lira ve üzerinde alışveriş yapan, Migros Money Club Kart sahibi müşterilere ürün sadece 27 liraya satılacak.

Eskişehir halkının kampanyaya yoğun katılım sağlaması beklenirken, kampanya sadece 12-13 Aralık 2022 tarihlerinde geçerli olacak.

Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay özellikleri

Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay, özel paketli ambalajı ile tüketicilere sunulur. Giresun'un Tirebolu ilçesinden toplanan iki buçuk yaprak çay filizlerinin işlenmesiyle elde edilen ürün, kendine has aroması ve kokusuyla çay tiryakileri için leziz bir içim olanağı sağlar.

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay, kahvaltılar ve öğün sonraları için ideal bir sıcak içecektir. Misafirlere atıştırmalık ve tatlı eşliğinde servis edilebilir. Siyah çay, ortalama 8 ile 10 dakika arası demlendikten sonra içilmeye hazır duruma gelir. Çayın lezzet yoğunluğunu koruması için porselen demlikte demlenmesi önerilir.

Eskişehir'de faaliyet gösterden Migros kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı;

Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Kart ile yapılan her 150 TL’lik alışverişte geçerlidir.

Her 150 TL’lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir.

Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör,  TL ürün yükleme satışları, Sinemia kart paketi, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe-ev-plaj-ofis mobilyaları, egzersiz aletleri, kuyum ürünleri, fırsat paketleri, müşteri poşetleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir.

Gördüğünüze İnanın kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.