Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde trafikte yaşanan yol verme tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Arkadaki araçtan inen 2 kişinin önlerindeki otomobilin camını taşla kırdığı, ardından sürücüyle aralarında arbede çıktığı belirtildi.

Olay, Dede Mahallesi Malhatun Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 26 AOV 431 plakalı SUV tipi otomobilin sürücüsü ile arkasından gelen başka bir aracın sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma yaşandı.

Aracın Camını Taşla Kırdılar

Tartışmanın büyümesi üzerine arkadaki otomobilde bulunan 2 kişi araçlarından indi. Şahısların ellerine aldıkları taşla öndeki otomobilin arka camını kırdığı belirtildi.

Camın kırılmasının ardından otomobil sürücüsü ile diğer araçtan inen 2 kişi arasında kavga çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Biri Çocuk 4 Kişi Yaralandı

Yaşanan arbedede SUV tipi aracın sürücüsü ile küçük oğlu ve diğer otomobilde bulunan 2 kişi vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir’de Tramvayın Arkasına Asılan Çocukların Tehlikeli Yolculuğu
Eskişehir’de Tramvayın Arkasına Asılan Çocukların Tehlikeli Yolculuğu
İçeriği Görüntüle

Anne ve Çocuğun Korku Dolu Anları Kamerada

Kavga sırasında otomobilin içerisinde kalan sürücünün eşi ile diğer oğlunun büyük korku ve panik yaşadığı anlar kameraya yansıdı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.