Eskişehir’de yasaklı madde ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Aramalarda esrar, kokain ve hassas teraziler ele geçirilirken, şüphelilerden biri tutuklandı.

Operasyon Aşağısöğütönü’nde Yapıldı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 15 Eylül 2026 tarihinde Aşağısöğütönü Mahallesi’nde operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucunda 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda 14,35 gram esrar, 0,58 gram kokain ve 2 hassas terazi ele geçirildi.

İki Şüpheliye Ticaret Suçundan İşlem

Operasyon kapsamında E.B. ve M.A. hakkında yasaklı madde imal ve ticareti suçundan işlem başlatılarak iki şüpheli gözaltına alındı. D.Ö. ve M.Ü. hakkında ise Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi kapsamında işlem yapıldı.

Eskişehir’de Hayata Geçecek 8 Yeni AVM Projesinin Detayları Belli Oldu!
Eskişehir’de Hayata Geçecek 8 Yeni AVM Projesinin Detayları Belli Oldu!
İçeriği Görüntüle

Şüphelilerden Biri Tutuklandı

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden E.B., Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.A. hakkında ise adli kontrol kararı verildi.