Gökçe Baloğlu, Gülşah Bulgan, Gökçen Çankaya,  Meltem Diltemiz, Ilgım Ertal, Derya Güner, Dilay Güneş, Zeynep Doğan ve Derya Cansız isimlerinden oluşan Kıvılcım Gönüllüleri, Eskişehir’de misafir olarak bulunan depremzede ailelerin çocuklarını 23 Nisan bayramı öncesinde eğlence merkezine götürürerek eşsiz bir gün geçirmelerini sağladılar.

50 CİVARINDA DEPREMZEDE ÇOCUK KATILDI

50 civarında depremzede çocuğun katıldığı organizasyonda çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Cassaba Modern AVM’de bulunan Eğlen Joy merkezinde gerçekleştirilen organizasyona Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katılım sağladı.

"ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ"

Avukat Gökçe Baloğlu, “Çocuklarımızla beraber çok eğlenceli bir gün yaşadık. 23 Nisan, Ramazan Bayramına denk geldiği için bayrama en yakın hafta sonu bu organizasyonu gerçekleştirdik. Çocukların gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için en kıymetli şeydi. Çocuklar bu ülkenin geleceği. Onları çok seviyoruz” dedi.

"ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEKİ PARILTI BİZE UMUT OLUYOR"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de konu ile ilgili olarak, "Cassaba Modern, Eğlenjoy ve Kıvılcım Gönüllüleri işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için düzenlenen etkinlikte Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile birlikte deprem bölgesinden gelen çocuklarımızla buluştuk. Onların enerjisi, gözlerindeki parıltı gelecek adına bizlere umut oluyor. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen iş insanı Hulusi Buyan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.