14 yıldır kapak toplayarak  engellilere umut olan bugüne kadar Türkiye'nin her bir yanına olacak şekilde toplam 500 Kişiye tekerlekli sandalye yardımınında  bulunan dede Halit Aydoğan (80) ve torunu Melike Sarıtaş (21)  destekçilerinin Yıllardır beklediği o haberi verdi.

İkilinin sürdürmüş olduğ  projeye destek olmak isteyen kişilerin kapak kargosuyla ve kendi emekleriyle toplanan kapaklarla ihtiyaç sahiplerini sandalyeye kavuşturan dede Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, sosyal medya hesapları olan "@dedetorunmavikapak" tan  destekçilerine artık kapak desteklerini kendilerine indirimli gönderebileceklerini söyledi. 

Torun Melike Sarıtaş ise takipçilerine konuyu şu şekilde duyurdu;
"Sonunda  hepimizin  uzun zamandır uğraştığımız ve sizlerin de mutlu olacağını düşündüğümüz bir şeyi gerçekleştirdik. 12 Aralık'ta  PTT kargo ile anlaşmamız başlıyor.  Artık bize kapak desteklerinizi "704875454" kodunu kullanarak gönderebileceksiniz. İstenilen kargo desteği sağlanırsa eğer indirimin yüzdesi artacak ve sizleride , engelli kardeşlerimizi de daha çok mutlu edeceğiz" Dedi. 

Mutluluğu yüzünden okunan Halit Aydoğan ise "Allah razı olsun torunlarım hiç üzülmeyin bundan sonra dede torun daha çok çalışacak ve daha çok hizmet yapacak dede ve torun sizlerle birlikte daima el ele. İnşallah diğer kargo şirketleride bu konuda duyarlı olur. Bizim istediğimiz bir ihtiyaç sahibinin özgürlüğe açılan penceresi olabilmek" ifadelerini kullandı.

Dede ve torunu haberi sosyal medyadan duyurmasıyla birlikte destek  mesajları geldi. Kapak toplayan vatandaşlar gönderim için 12 Aralık tarihini bekliyor.

1 22 21 2123 (4) kopya-12