Bu sezon iç sahada istediği sonuçları alamayan Es-Es Şimşekler evindeki 12 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 9 maçını kaybetti. Siyah-kırmızılı ekip Pazar günü 1954 Kelkit takımını yenerek iç sahadaki şanssızlığına kırmak istiyor. Es-Es ayrıca Kelkit’i yenip son 5 maçtır yenilmeyen rakibinin de yenilmezliğine son vermek istiyor.

Takımın her zaman yanında olan ve İzmir’de de şov yapan Eskişehirspor taraftarı yarınki maç için de hazırlıkta. Önce Pazar günü saat 11.30’da tesislerdeki otoparkta toplanıp meşaleler ile takımı uğurlayacak olan taraftar ardından da takımı konvoy eşliğinde yeni stadyuma götürecek. Es-Es taraftarı stadyumda da takıma destek verecek.

Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-1 mağlup eden Şimşekler Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan maçı da kazanmayı hedefliyor. Mardin bölgesi hakemi Murat Ercan’ın yöneteceği zorlu maç yarın Yeni Atatürk stadyumunda oynanacak.

CANLI YAYIN BİLGİLERİ;

Eskişehirspor - 1954 Kelkit Belediyespor mücadelesi Fuchs Sports ekranlarından canlı olarak yayınlacak.

Ücretli bir şekilde abone olunabilen Fuchs Sports bu sezon TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig'de ön plana çıkan maçları canlı olarak yayınlıyor.