Eskişehirspor Cumartesi günü Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Başkent temsilsici Hacettepe 1945 SK'yı konuk edecek. Kırmızı kart cezalısı Berkay Tanır mücadelede forma giyemeyecek. Ligde henüz galibiyet ile tanışamayan iki takımın maçı olacak. Şüphesiz Eskişehirspor cephesi 3 puanla tanışmayı çok istiyor.

Eskişehirspor, cumartesi günü oynayacağı Hacettepe 1945 SK maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Eskişehirspor kafilesi, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan antrenmanda Es-Es’li oyuncular, ısınmanın ardından rondo çalışması yaptı. Sınırlı alan oyunlarıyla sona eren antrenmanın ardından, çalışmaların maç gününe kadar farklı programlarla süreceği öğrenildi.

Karşılaşma öncesinde Eskişehirspor 1 puan ile ligde 17’nci sırada yer alırken, Hacettepe 1945 SK ise 2 puanla 15’inci sırada bulunuyor.

Galibiyet parolası ile hazırlanan Siyah Kırmızılı ekip bugünde son çalışmayı yaparak kendi tesislerinde kampa girecek. Tek hedefi taraftarı önünde kazanmak olan Es-Es’li oyuncular bu zorlu maçta taraftarında da destek bekliyor.

TV'DEN YAYIN OLMAYACAK

Eskişehirspor - Hacettepe 1945 SK maçı televizyondan canlı olarak yayınlanmayacak.

MAÇI SERKAN ERYILMAZ YÖNETECEK

Cumartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor-Hacettepe maçına  MHK Tekirdağ Bölgesi Klasman Hakemi Serkan Eryılmaz’ı atadı. İlk kez Es-Es’in maçında düdük çalacak olan Eryılmaz’ın yardımcılıklarını ise Sedef Aktan ve Burak Özer yaparken, maçın 4. Hakemi olarak da Melih Aldemir görevlendirildi. Tekirdağ Bölgesi Klasman Hakemi Serkan Eryılmaz geçtiğimiz sezon Es-Es’in evinde Isparta’yı yendiği maçta 4. Hakem olarak görev yapmıştı.

MAÇ BİLETLERİ 25 VE 50 TL

Eskişehirspor - Hacettepe 1945 SK maçının biletleri satışa çıktı. Maç günü 10.00-18.00 saatleri arası stadyum gişelerinden satılacak biletler ayrıca Passolig’den de alınabilecek. Bilet fiyatları maraton 25 TL, VIP tribünü ise 50 TL.