Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca şu ifadeleri kullandı;

“Bu sezon ligde kaldıktan sonra biz önümüzdeki sezon en kötü play off oynayacağız. Eskişehirspor artık küme düşmeye değil şampiyonluklara oynayan bir takıma sahip olacak. Gerçekleştirdiğimiz 17 transferin 14 tanesi bonservisli, 3 tanesi kiralık oyuncu. 3 kiralık oyuncunun da 2 taneside önümüzdeki sezon da bizimle devam edebilecek. Biz transfer politakımızı önümüzdeki sezonu da düşünerek hareket ettik.

12 MİLYON TL BORÇ AZALDI!

Biz transfer yasağını kaldırırken 12 milyon TL borç azaltarak bunu yaptık. 7 dosya kapatıldı ve 12 milyon TL borç azaldı. FIFA dosyalarını azaltarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Önceliğimiz hep bu olacak. Bu dosyalardan kurtulmadığımız sürece bu kulübün geleceği aydın diyemeyiz.

YENİDEN İMZA TOPLAMAK GEREKECEK!

Haziran ayından itibaren yeniden bir transfer yasağımız olmuş olacak. Yeniden imza toplamak gerekecek. Eskişehirspor artık iddialı bir camia. Kadromuza güveniyoruz ama yeniden transferi açmak gerekirse ona göre değerlendirme yaparız.

ALİ AYDEMİR'İN BONSERVİS SORUNU VAR!

Ali Aydemir’in Afyonspor ile 4 ay daha devam eden bir sözleşmesi var. Afyonspor’a bir bonservis ödenmesi gerekiyor. Başkanları ile görüştüm. Oyuncu ile kulüp arasında sorun var ve bonservis bedeli almadan oyuncuyu bırakmak istemiyorlar. Ali Aydemir ile Eskişehirspor arasında bir problem yok, sadece oyuncunun kulübü ile sözleşmesi devam ediyor.”

BORÇ 316 MİLYON LİRAYDI!

Eskişehirspor'un borcu 13 Ocak 2023 tarihinde 318 milyon TL olarak açıklanmıştı.