25 puan ile lider durumda bulunan Siyah Kırmızılılar bu maçı kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Bolu temsilcisi ise 20 puan ile ligde 5. sırada yer alıyor.

Çok kritik maça çıkacak olan siyah-kırmızılılar zorlu karşılaşmada puan kaybetmek istemiyor. Puan kaybına ne taraftarın nede camianın tahammülü bulunmuyor. Özellikle iç sahada kaybetmemesi gereken Şimşekler kazanmak için sahaya çıkacak.

Sakatlığı devam eden Erdin Üzer Gerede karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Son oynanan Polatlı Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan ve bilek bağları zedelenen kaptan Serdar Sudun’un da yarın oynanacak karşılaşmada oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Son oynanan Polatlı Belediyespor karşılaşmasında takımın gösterdiği kötü performansın ardından Eskişehirspor'da Teknik Direktör İbrahim Baş’ın kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor. İbrahim Baş’ın başarılı futbolcu Fatih Çakır’ı 11’de oynatması bekleniyor. Fatih’in yanında Sezer ve Kerem ilk 11’de başlayacağı öğrenildi.

Geredespor karşılaşmasında Eskişehirspor taraftarı yine görevinin başında olarak takıma tam destek verecek. Eskişehir Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, açıklamalarda bulunarak Es-Es taraftarını Yeni Atatürk Stadyumu'ndaki maça davet etti.