Eskişehirspor bugün sahasında Ankara Gölbaşı Belediyespor ile karşılaştı. Eskişehir Yeni Stadyum’da oynanan mücadele Eskişehirspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Siyah Kırmızılılar 3 puanı 45+3’te Sergen Şakirler ve 66. Dakikada Sezer Akyüz’ün ayağından bulduğu gollerle aldı.

Eskişehirspor bu galibiyetin ardından 6 maçta 16 puana ulaştı. 1926 Polatlı Belediyespor da 6 maçta 16 puana ulaştı. Eskişehirspor’un +10 averajı bulunurken 1926 Polatlı Belediyespor’un da +10 averajı bulunuyor.

ESKİŞEHİR TEMSİLCİLERİ BU HAFTA DA MUTLU DEĞİL!
Eskişehirspor ile aynı ligde bulunan diğer Eskişehir temsilcileri bu haftayı mutlu kapatmadı. Yunusemrespor deplasmanda Çilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamazken, Eskişehir Demirspor da sahasında Karadeniz Ereğlispor’a 2-0 mağlup oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NELER YAŞANACAK?
Eskişehirspor önümüzdeki hafta Kırşehir Gençlik deplasmanına gidecek. 1926 Polatlı Belediyespor sahasında Ankara Gölbaşı Belediyespor’u ağırlayacak. Eskişehir Demirspor haftayı BAY geçecek ama hanesine 3 puan yazılacak. Yunusemrespor ise sahasında Ankara TKİ ile 3 puan mücadele edecek.