Son 7 haftadır kazanamayan ve aldığı kötü sonuçlar ile taraftarın üzen E Pazar günü Eskişehirspor saat 14.00’de ilk yarının son maçında ligin güçlü ekibi Nevşehir’i konuk edecek. İkinci yarıda umutları sürdürmek için mutlak kazanmak zorunda olan Şimşekler taraftarının desteği ile 3 puan alıp kötü gidişe son vermek istiyor.  Maçı bayan hakem Melis Özçiğdem yönetecek. 

10 puanı bulunan siyah-kırmızılı ekip ligde kalma umutlarını ikinci yarıya taşıması için Pazar günkü karşılaşmayı kazanarak ilk devre sonunda 13 puana ulaşması gerekiyor. Bu maç öncesinde tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olan konuk ekip Nevşehir ise 24 puanla 8. sırada yer alıyor.

İzmirli bayan hakem Melis Özçiğdem’in yöneteceği Es-Es-Nevşehir maçı yeni Pazar günü  Yeni Atatürk stadyumunda saat 14.00’de başlayacak. Eskişehirspor – Nevşehirspor maçı Fuchs Sports Türkiye YouTube kanalından futbolseverlerle buluşacak.

Galibiyet için artık hiçbir bahane bulunmazken siyah-kırmızılı formayı giyecek olan oyuncuların sahada var güçleri ile mücadele ederek taraftarının da desteği ile rakibini yenmesi ve kritik maçtan 3 puan alması gerekiyor.