Eskişehirspor sahasında Eskişehir Yunusemrespor ile karşılaştı. Siyah Kırmızılılar rakibi rahat bir futbolla devirdi ve puanını 38’e yükseltti.

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig’deki şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. Kırmızı Şimşekler ligdeki 16. Maçından galibiyetle ayrıldı. Eskişehir temsilcilerinden Yunusemrespor ile karşılaşan Siyah Kırmızılılar maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Kırmızı Şimşekler mücadelenin henüz 3. Dakikasında Ercan Kuruçay ile 1-0 öne geçti. Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Ercan Kuruçay 20. Dakikada bir kez daha sahaya çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı Eskişehirspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile kapandı. Siyah Kırmızılılar karşılaşmanın 57. Dakikasında Fatih Çakır ile bir gol buldu ve farkı 3’e çıkardı. Kırmızı Şimşekler 66. dakikada Sergen Şakirler ile bir gol daha buldu ve skoru 4-0'a getirdi. Karşılaşmanın bitmesine 3 dakika kala  Sergen Şakirler bir kez daha sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti.

Eskişehirspor bu sezon oynadığı 16 maçta 38 puan kazanmayı başardı. En yakın rakibi 1926 Polatlı Belediyespor ise 36 puanda bulunuyor.