Şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda istediği sonuca ulaşamayan ve ligi 3. sırada tamamlayan Siyah-Kırmızılılar, gelecek sezon için umutlarını tazelemek amacıyla Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanıyor.

Bu hedef doğrultusunda sezonu Ankara deplasmanında oynadığı mücadeleyle sonlandıran Eskişehirspor, Ankara TKİ karşısında 3-2'lik galibiyetle sezonu noktaladı.

Maçta Ercan Kuruçay'ın 2 golü ve Sergen Şakirler'in bir golüyle fileleri havalandıran Eskişehirspor, son 90 dakikalık mücadeleye İhsan Turgut Kirveli, Cihan Çimen, Hayrettin Cengiz, Erdin Uzer, Hakan Turan, Ferit Özler, Kerem Eryılmaz, Sezer Akyüz, Kaan Aşnaz, Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay ilk 11’i ile başladı. Karşılaşmanın hemen başında penaltıdan bulduğu golle öne geçen Eskişehirspor, ilk yarıyı bu skorla kapattı.

Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi

Ancak maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Ankara TKİ, Cemal Deliktaş'ın golüyle skora denge getirdi. Ancak son dakikalarda yaşanan gol düellosunda Eskişehirspor, Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay'ın golleriyle tekrar öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında ev sahibi ekip bir gol bulsa da Eskişehirspor, Ankara deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılarak sezonu tamamladı.