Ligde ilk galibiyetini alan Es-Es’te gözler Yomra maçına çevrildi. Moralli bir şekilde rakibe hazırlanan Şimşeklerde takım kaptanlarından Hasan Ulaş “İlk galibiyetimizi deplasmanda aldık. Şimdi de taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz” dedi.

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek değerlendirme yaptı. Şimşek “Deplasmandaki Kelkit galibiyetinin ardından tüm şehir şampiyon olmuş gibi sevindi. Demek ki neymiş sahada başarı gelince şehir de havaya giriyormuş. Neden futbol şehri burası. Bizim de bunun bilinci ile sahada mücadele edip başarılı olmanız gerekiyor” dedi.

Es-Es’in 30 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı Yomraspor ile oynayacağı maçı Şanlıurfa Bölgesi C Klasman Hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Kendirciler’in yardımcılıklarını Sezgin Altun ile Kerem Candaş yaparken, maçın 4. Hakem olarak da  Orhan Karaboğa görevlendirildi.

Fuchs Sports'un bu maçı canlı olarak verip vermeyeceği ise merak ediliyor.

Aradığınız futbol karşılaşması canlı yayınlanacak maçlar Fuchs Sports internet sitesi veya Fuchs Sports youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/channel/UCloDZ3e3vd7fg2TPaFIUlYg