Eskişehirspor’a eski kalecisi Melih Ağa’nın imzasını geri çekmesinden dolayı transfer yasağı geldi. Bu sıkıntıyı çözemeyen Eskişehirspor yönetimi Ali Aydemir transferini gerçekleştiremedi. Bir süredir takımla antrenmanlara çıkan Ali Aydemir yaşanan bu gelişmeler sonrasında sözleşmesinin devam ettiği Hes İlaç Afyonspor’a dönecek. Türkiye’de transfer sezonu dün gece itibariyle sona erdi. FIFA’dan ek bir süre daha gelmediği sürece transfer sezonu sona ermiş durumda.

251 bin TL alacağı olan Mevlüt Çelik ve 624 bin TL alacağı olan Melih Ağa TFF’ye verdikleri imzaları geri çektiler. Yaşanan bu gelişme sonrasında Eskişehirspor yönetimi iki oyuncu ile de görüşmeye başladı. Mevlüt Çelik’i kısa bir sürede ikna eden yöneticiler Melih Ağa ile defalarca görüşse de istenilen sonuç alınamadı. Melih Ağa’nın istediği rakamlarını veremeyecek olduklarını ifade eden yöneticiler anlayış bekleseler de Melih ısrarcı tavırlar sergilemeye devam etti.

Son saatlere kadar uğraşılsa da çözüm bulunamayınca transfer yasağı kaldırılamadı ve Ali Aydemir transferini de gerçekleştiremedi. Mevlüt Çelik’in de anlayış göstermesi için Melih Ağa ile defalarca görüşme gerçekleştirdiği ancak ikna edemediği öğrenildi.