Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala şu ifadeleri kullandı;

“Ben Mehmet Şimşek ağabeyimizi çok seviyorum. Başkanım demeyiz ağabey deriz. Erkan Koca’yı da çok severim. Eskişehirspor’u çok seviyorum. Bence bu şehrin en önemli markalarından bir tanesi. Gönül isterdi ki bu takım 3. Lig’e kadar düşmesin. Ama elbet bir çıkışa geçilecek. Eskişehirspor en karanlık gecenin şafağını bekliyor. Bugün en karanlık gecedeyiz. Bu şafağın sökmesi için de bu şehir bir araya gelecektir.

Ortada bir yangın olduğu bir gerçek. Bugüne kadar sadece bu yangına bir bardak su ile müdahale edebildik. Bu şehrin bu yangını söndürebilecek gücü var. Bizim bu yangını söndürmemek için hiçbir sebebimiz yok. Doğru dürüst bir başkanımız var. Ömrünü Eskişehirspor’a adamış bir insan. Eskişehirspor sadece Eskişehir’in değil Türkiye’nin bir kıymetidir. Eskişehirspor’un olmadığı bir futbol düzeni düşünülemez. Eskişehirspor gibi taraftarı ile bir olmuş kıymetli camialar ülkemiz futbolu için çok değerli. İnşallah bu kulüp hak ettiği yerlere gelecektir. Biz Emirdağlılar Vakfı olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.

EMİRDAĞSPOR’UN HEDEFİ BÖLGESEL AMATÖR LİG
Emirdağspor da Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya çalışıyor. Geçtiğimiz sezon play out maçında kaybetmiştik. Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu da takımla çok ilgileniyor. İnşallah bu sezon arzu edilen sonuçlar alınır ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkılır.”