Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek Tezol marka yeni sezon formaları ile alakalı olarak şu açıklamaları yaptı;

“Biliyorsunuz formalar konusunda yeni bir sponsor firma ile anlaştık. Maçlarda giydiğimiz formalarımızı verdiler. Taraftarlarımıza satılacak formaların üretimine geçildi. İstanbul’daki dikim atölyeleri çok yoğun olduğundan bir sıkıntı çıktı. Firmaya Eskişehir’deki bir dikim atölyesini tavsiye ettik. Anlaşma sağlandı ve formaların dikimine başlandı. Önümüzdeki maçlara yetiştirilecek.” 

“MAÇTA 2 BİN ADET ATKI DAĞITILDI AMA KİMSE KONUŞMADI”

“1922 Konyaspor ile oynanan maçta taraftarlara 2 bin adet atkı dağıtıldı ancak ben sosyal medyada bu konuya dair hiç paylaşım görmedim. Hiç kimse çıkıp ‘maçta atkı dağıtıldı’ diye yazmadı. 

“TARAFTARLARIMIZ FORMAYA DOYACAKLAR”

Forma sponsorumuzun Eskişehir ile bir alakası yok. Bu şehirde ticaret bile yapmıyorlar. Eskişehirspor’u çok seviyorlar. Hediye forma dağıtmak gibi düşünceleri de var. Dikim atölyesinin performansına göre süreç devam edecek. Herkes formaya doyacaktır diye düşünüyorum.”

ESKİŞEHİRSPOR'DAN BİR DE LOCA SATIN ALDILAR

Geçtiğimiz günlerde Tezol ve Lennas şirketi sahipleri Celalettin Kayahan ve Metin Baş batı tribününden bir adet loca alarak Eskişehirspor'a destek olmuşlardı. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek de Celalettin Kayahan ve Metin Baş isimlerine Eskişehir'in simgelerinden olan lüle taşından yapılmış birer hediye takdim etmişti.

BU SEZON LENNAS FİRMASININ TEZOL MARKA FORMALARI TERCİH EDİLDİ”

Eskişehirspor Ağustos ayında 2022-2023 sezonu için Lennas firması ile 1 seneliğine forma sponsorluğu konusunda anlaşmıştı. Lennas firması sezon boyunca kulübün ihtiyacı olan tüm sportif malzemelerin üretim ve tedariğini sağlayacak. Eskişehirspor’un 2022-2023 sezonunda giydiği formalar Lennas firması tarafından Tezol markası ile üretiliyor.

"YENİ SEZON FORMALARI 200 TL OLMALI!"

Formaların ücretleri ve nereden satılacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Kulübün bu konu hakkında bir arayış içerisinde olduğu ve kısa süre içerisinde açıklama yapacağı da gelen bilgiler arasında. Taraftarlar yapılan bir ankette en çok yeni sezon formaları 200 TL olmalı seçeneğini tercih etmişti. Taraftarlar yüksek fiyata az insana satılacağına düşük fiyata çok insana satılmalı görüşlerini ifade etmişlerdi.