Tepebaşı ilçesi Yörükakçayır Mahallesinde annesi ve kardeşi ile birlikte oturan 63 yaşındaki Nazmi Önal, yaklaşık 3 ay önce kaybolmuştu. Şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve kaybolduktan 25 gün sonra Nazmi Önal’a ait olduğu iddia edilen bedeninden ayrılmış kafa ve bacaklar, bir kadın tarafından köy merkezinde bulunmuştu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmada, kafatasını ise bacağın bulunduğu bölgenin 15 metre ilerisinde bulmuştu. Olay sonrasında şüpheli bir şekilde ölen Nazmi Önal’ın otopsisi tamamlandı. Otopsinin ardından Önal’ın cenazesi Yörükakçayır Mahallesi’ne getirildi. Cenaze namazına Nazmi Önal’ın kardeşleri Mevlüt Önal, Mehmet Önal, yakınları ve mahalleli katıldı. Mehmet Önal, namaz öncesinde yaptığı konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Nazmi Önal’ın kardeşlerine babalık yaptığını belirten Mehmet Önal, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Önce Allah’a sonra jandarma ekiplerine sonuna kadar güveniyorum” dedi.Nazmi Önal’ın cenaze namazı kardeşi Mehmet Önal tarafından kıldırıldı. Namazın ardından Nazmi Önal, mahalle mezarlığına defnedildi.

Anadolu Üniversitesi'ne Yön Veren İsim: Prof. Dr. Fuat Erdal Tekrar Rektör Seçildi Anadolu Üniversitesi'ne Yön Veren İsim: Prof. Dr. Fuat Erdal Tekrar Rektör Seçildi

Kafası ve bacakları bulunan Nazmi Önal’ın akrabası olan Köy Muhtarı Ahmet Yılmaz, “Kaybolalı 25 gün oldu. Bugüne kadar AKUT, AFAD, jandarma ve köylüler dahil olmak üzere herkes aradı, fakat bir ize rastlanmadı. Benim konuyla ilgili bilgim dün akşam oldu. Beni aradılar, geldiğimde cesedin ayağını eski muhtarın evinin önünde bulduklarını söylediler. Galiba köpekler taşımış bu parçaları. Ben cesedi görmedim, anlatılanlara göre, Ramazan adlı arkadaşın bahçesinde bulunmuş. Olayla ilgili başka bir bilgim yok. Nazmi Önal 64 yaşındaydı. Hiçbir tartıştığı biri ya da düşmanı yoktu. 25 gündür kayıptı, daha önce de kayboluyordu. Şehir merkezine gidiyordu ama jandarma 2 gün sonra buluyordu, biz yine öyle sandık.garip geldi garip gitti işin Aslı bu. Alzheimer değildi Rahatsızlığı vardı ama tehlikeli bir hastalığı yoktu. Anca 6 ayda bir bağırıp çağırması vardı ama kimseye zararı yoktu. Astım hastalığı vardı zor yürüyordu, yürürken nefes alamayıp, tökezleyerek yürüyen bir insandı” ifadelerini kullandı.