ESTÜ'nün bahar şenliğinin son gününde düzenlenen uçurtma festivali büyük ilgi gördü. Şehir dışından da katılımların olduğu etkinlik renkli ve neşeli anlara sahne oldu. Her yaş grubundan insanın katıldığı etkinlikte gökyüzü rengârenk uçurtmalarla doldu. Müzik eşliğinde yapılan çeşitli yarışmalar ve dans gösterileri de katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Mihriban Delibal, etkinliğin güzelliğine ve çocuğuyla birlikte keyifli vakit geçirmesine vurgu yaparak, "Eskişehir’in en güzel etkinliklerinden birisi. Biz buraya yeni geldik, eşimle beraber ilk etkinliğimiz oldu. Çok mutluyum, hem görsel olarak hem de etkinlik olarak çok güzel görünüyor. Biz çok eğleniyoruz. Çocuğum için de heyecan verici, ekstra bizim için de çok heyecan verici. Oğlum uçurtmayla ilk kez tanışıyor. Böyle bir etkinlik olduğu için hem kendi adıma hem de çocuğum adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eskişehir'de Milli Kültür Zirvesi: Okulların Gururu Şampiyonlar Sahneye Çıktı! Eskişehir'de Milli Kültür Zirvesi: Okulların Gururu Şampiyonlar Sahneye Çıktı!

Uçurtma Şenli̇k

Katılımcılardan Mesut Mutlu ise ailesiyle birlikte katıldığı etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirterek, "Bu güzel etkinlik için Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne teşekkür ederiz. Mezun olduğum üniversitede şu an oğlumla çok güzel bir etkinlikteyim. ESTÜ böyle etkinliklerin devamını getirirse çok mutlu oluruz. Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.