Kırıkkale-Çorum D200 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Fiat Tofaş otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu karı-koca hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada her iki sürücünün de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Kavşakta Feci Çarpışma

Olay, akşam saatlerinde Kırıkkale-Çorum D200 karayolunun 30. kilometresinde gerçekleşti. İddiaya göre, B.Y. (31) idaresindeki 19 AEV 396 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç ile Cevdet Aktepe (59) yönetimindeki 18 AG 507 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil kavşakta çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Karı-Koca Hayatını Kaybetti

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, hurdaya dönen Fiat Tofaş otomobilin sürücüsü Cevdet Aktepe ile eşi Ergül Aktepe’nin (55) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü B.Y. ve araçta yolcu olarak bulunan C.Y. (52), yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Çöpte Bulunan Kesik Başın Sırrı Çözüldü: Failin Yaptıkları Şoke Etti! Çöpte Bulunan Kesik Başın Sırrı Çözüldü: Failin Yaptıkları Şoke Etti!

Hurdaya Dönen Araçta Karı Koca Hayatını Kaybetti 02

Sürücüler Ehliyetsiz Çıktı

Kaza sonrası trafik ekipleri tarafından yapılan incelemelerde her iki sürücünün de ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Hayatını kaybeden Cevdet Aktepe ve eşi Ergül Aktepe’nin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla otoparka götürülürken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, trafik kurallarına uyulmasının ve ehliyetsiz araç kullanımının önlenmesi gerektiğini vurgulayarak sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.