Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Baturaygil ES TV de şu açıklamaları yaptı;

Borçlu olduğumuz tüm futbolcularla oturup konuşmak istiyorum. Bu toplam borçlar kaç paraya kapanıyor bir görüp, şehrin önüne sermemiz gerekiyor. İnsanlara somut rakamlarla gitmek lazım.  Sonra A.Ş. olma işini konuşuruz. Bunları yapmadan olmuyor.

Melih Bostan’ın çok taliplisi vardı. Iğdır FK çok istiyordu. Melih Bostan Fenerbahçe’nin oyuncusu ve Iğdır FK’nın sahipleri Fenerbahçe’ye sponsor. Sadece Eskişehirspor yaşamalı düşüncesi ile bu transfer gerçekleşti. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Melih bizde kiralık olarak forma giyecek.

Teknik Direktörümüz Özcan Kızıltan bu lige çok hakim bir isim. Futbolcuları çok iyi tanıyor. Rakipleri tanıyor. Emre Özbayer hocamıza teşekkür ediyoruz. Kendisi ile helalleştik. Kendisine minnettarız.
Serkan Rençber bize 5 tane futbolcu sundu. Biz daha iyilerini bulduk. Serkan Rençber’in Eskişehirspor’a transferini de ben yapmıştım. O günden beri de kendisi ile görüşüyorum. Turgay Ciner ile görüşüyorlar. Bize yardımcı olmak istediler ama konuşulan fiyatları biz ödeyemezdik.