Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisinin üçüncü bölümü de tartışmalara neden oldu.

Dizide 'Piraye' ile yemeğe çıkan 'Azem', sözü Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği Yılmaz Tatlıses'e ait olan ve ilk Ferdi Tayfur'un sesinden dinlenen 'Hatıran Yeter' şarkısını söyledi.

Sadece caz dinleyen 'Piraye'nin ise eve dönerken aracında 'Hatıran Yeter'i Serkan Kaya versiyonundan dinlemesi sosyal medyada gündem oldu.

tuğçe tayfur 2

Dizide şarkının Serkan Kaya'dan çalınmasına Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tepki gösterdi.

"ARABADA BANGIR BANGIR FERDİ TAYFUR DUYMAK İSTERDİK"

Tayfur Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "İnci Taneleri' gerçekten çok iyi bir dizi. Ben de kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Dün bir sahnede 'Azem' karakterinin Ferdi Tayfur şarkısı deyip okuduğu 'Hatıran Yeter'i bir başka araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu. Ama bunun arka planında telif hakları ve yakın ilişkilerden kaynaklı reklamsal çalışmalar olabilir. Her ne olursa olsun biz Ferdiciler arabada bangır bangır Ferdi Tayfur duymak isterdik. Sözü Ahmet Selçuk İlkan'a müziği Yılmaz Tatlıses'e ait olmasına rağmen 'Hatıran Yeter' denilince akla Ferdi Tayfur gelir kimse kusura bakmasın. Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani hormonlarım tavan zaten" ifadelerini kullandı.