Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'ndeki tartışmalar sırasında CHP'li meclis üyesi İrfan Kılınç'ın "HDP'ye kurban olun siz" sözleri, Milli Beka Hareketi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feryat Gökdoğan tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Feryat Gökdoğan, yaptığı açıklamada, Eskişehir gibi Milli Mücadele şehrinde HDP güzellemesi yapılmasını kabul edilemez bulduklarını ve CHP'li meclis üyesi İrfan Kılınç'ın sözlerini lanetlediklerini belirtti. Ayrıca HDP'lilerin bile söylemediği bu sözlerin, CHP'li bir meclis üyesi tarafından söylenmesinin tam bir utanç kaynağı olduğunu ifade etti.

Gökdoğan, "Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Eskişehir'in sokaklarında HDP'ye kurban olacak bir insanı bırakın canlı bulamazsınız. Milli Beka Hareketi olarak, teröre destek çıkan bir partiye kurban olanları lanetliyoruz. Bu hadsizliği şiddetle kınıyoruz. "HDP'ye kurban olun siz" diyen meclis üyesini derhal meclis üyeliğinden istifa etmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Milli Beka Hareketi, şehitlerin kemiklerinin sızlatılmasına ve gözü yaşlı şehit annelerinin incitilmesine asla müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak, terör örgütü PKK'ya terör örgütü diyemeyen bir partiye kurban olanları lanetlediklerini sözlerine ekledi.