İLK SETİ FİLENİN SULTANLARI KAZANDI!

Milliler ilk sette Hande Baladın, Melissa Vargas, Gizem Örge, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay ve Ebrar Karakurt ilk 6’sı ile yer aldı. Zaman zaman Zehra Güneş, Ayça Aykaç ve Elif Şahin’in de forma giydiği ilk seti Ay Yıldızlılarımız 25-21 kazanmayı başardı ve setlerde 1-0 öne geçti. Daniele Santarelli ilk sette libero olarak Gizem Örge’ye görev verdi. Seti bitiren isim Zehra Güneş oldu. İlk sette Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar 7'şer sayı ile en skorer oyuncular oldular.  Brezilya'da ise Rosamaria Montibeller 7 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu.

İKİNCİ SETTE VARGAS'I OLAN KAZANDI!

Milliler ikinci sete de Hande Baladın, Melissa Vargas, Gizem Örge, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay ve Ebrar Karakurt ilk 6’sı ile yer aldı. Zaman zaman Zehra Güneş ve Ayça Aykaç'ın da forma giydiği ilk seti Ay Yıldızlılarımız 29-27 kazanmayı başardı ve setlerde 2-0 öne geçti. Daniele Santarelli ikinci sette de libero olarak Gizem Örge’ye görev verdi. Seti bitiren isim Melissa Vargas oldu. İkinci sette Melissa Vargas, Ebrar Karakurt da 5 sayı aldı. Brezilya'da ise Braga Guimaraes Gabriela takımı adına bu sette 9 sayı kaydetti.

ÜÇÜNCÜ SETİ DE ALDIK VE RAKİBİ SALONDAN ELİ BOŞ GÖNDERDİK!

Filenin Sultanları üçüncü sete de Hande Baladın, Melissa Vargas, Gizem Örge, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay ve Ebrar Karakurt ilk 6’sı ile yer aldı. Zaman zaman Zehra Güneş ve Ayça Aykaç'ın da forma giydiği üçüncü seti Ay Yıldızlılarımız 25-19 kazanmayı başardı ve maçı 3-0 kazanmayı başardı. Daniele Santarelli üçüncü sette de libero olarak Gizem Örge’ye görev verdi. Seti bitiren isimler Eda Erdem Dündar ve Cansu Özbay ikilisi oldu. Üçüncü sette Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas 5'er sayı ile en skorer oyuncular oldu. Brezilya'da ise Daher de Menezes Thaisa takımı adına bu sette 4 sayı kaydetti.

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

KARŞILAŞMADA HANGİ OYUNCUMUZ KAÇ SAYI ALDI?

Melissa Vargas - 19 sayı
Eda Erdem - 16 sayı
Ebrar Karakurt - 11 sayı
Hande Baladın - 10 sayı
Zehra Güneş - 7 sayı
Cansu Özbay - 4 sayı

Filenin Sultanları bir sonraki maçında ev sahibi ülke Japonya ile karşılaşacak. Maç saat 13.30'da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.