Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı Eskişehir'de görev yapan spor muhabirleri ile Seydioğlu Döner'de bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Galip Özsarı kendisine yöneltilen bazı sorulara özetle şu yanıtları verdi;

"Hedefimiz Eskişehir’e ikinci bir profesyonel futbol kulübü kazandırmak. Elimizden geleni yapıyoruz. Futbol sadece para harcayarak başarılı olabileceğiniz bir spor dalı değil. Yapılabilecek en iyi tercihlerle, alınabilecek en doğru kararları almaya çalışıyoruz. 

Eskişehirspor’a alternatif olalım diye bir derdimiz yok. Bu şehirde yaşayan ve ben Eskişehirliyim diyen herkesin gönlünün bir köşesinde Eskişehirspor sevgisi yatar. Bizim de gönlümüzde Eskişehirspor sevgisi elbette var. İnşallah Eskişehirspor bu sezon 3. Lig’de kalacak, biz de 3. Lig’e yükseleceğiz bu şehrin iki tane profesyonel futbol takımı olacak. 

Teknik Direktörümüze güvenimiz sonsuz. 3 sezondur bizimle olan bir futbolcunun bu sezon bir başka oynadığına şahit oluyoruz. Güzel bir ivme yakaladık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Kadromuzu erken kurduk. Transfer ettiğimiz bütün futbolcuları iyi bir şekilde araştırarak aldık. Kadro yapımıza uygun bir teknik direktör tercih ettik. Berabere kalınan maçlarda prim yok, kazandığımız maçlarda verdiğimiz sözü tutuyoruz.

Puan durumundaki konumumuzdan memnunuz. Rakiplerimiz fikstür avantajından dolayı ilk 2 sırada yer alıyorlar. Henüz bizimle oynamadılar, kendi aralarında oynamadılar. 

Biz futbolcularımıza maaş konusunda taahhüt ettiğimiz her şeyi yerine getiriyoruz. Tutamayacağımız sözler vermiyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri de tutuyoruz. Anadolu Üniversitesi’nin hiçbir spor branşında ödeme konusunda problem olmaz.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Prof. Dr. Fuat Erdal sağ olsun futbolu seven bir insan. Eskişehirspor’u o da çok seviyor. Bizi kendisi destekliyor. Eskişehir’e bir profesyonel futbol kulübü kazandırılsın istiyor."