Şube Cafe Bistro’nun işletmecileri konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Mekanımız Cassaba Modern alışveriş merkezinin ikinci katında yer alıyor. Alkolsüz bir işletmeyiz. Piyasa şartlarına göre fiyatlarımızı bir tık daha makul tutarak Eskişehir halkının tamamına hizmet etmeyi düşünüyoruz.

Kahvaltı, öğle yemeği, tava yemekleri ve birçok daha farklı lezzetlerimiz var. Tatlılarımızda yüzde 60 manda sütü, yüzde 40 da inek sütü kullanıyoruz.

Islak hamburgerimiz yoğun ilgi görüyor. Eskişehir halkı İstanbul'a gidip de bu lezzeti aramasınlar. Eskişehir'de Cassaba Modern alışveriş merkezinde de aynı lezzet mevcut. Gerçek ıslak hamburger artık Eskişehir'de de var. İstanbul Taksim'de yedikleri lezzetin birebir aynısını burada da bulabilirler. Halkımız bu lezzeti Eskişehir’de de yiyebilsin diye çok uğraştık ve sonunda yakaladık. 

Islak hamburgerimizde 45-50 gram köfte bulunuyor. Köftenin içerisinde dana kaburga eti bulunuyor. Katkısız bir ıslak hamburger yemenin adresi burası. 2 ıslak hamburger ve bir de soft içecek toplam 78 lira… Biz bunu menü şekline getirelim ve 14 Şubat 2023 tarihine kadar 58 lira olarak kampanya fiyatı diyelim. Tüm Eskişehir halkını bu lezzeti tatmaya davet ediyoruz.”