Afyonkarahisar trafik kazası Haberleri

afyonkarahisar trafik kazası haberleri ve güncel afyonkarahisar trafik kazası gelişmeleri, afyonkarahisar trafik kazası ile ilgili tüm video, afyonkarahisar trafik kazası fotoğrafları ve afyonkarahisar trafik kazası haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Afyonkarahisar'da direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolünden çıkan otomobil refüje girdi. Kazada 4 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atan minibüste 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından jandarma görevlileri tarafından kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar - Konya yolunda meydana gelen tuhaf kazada kaldırıma park edilirken tırın çarparak devirdiği tabela, yol kenarında bulunan sürücünün başına...

TÜRKİYE

Afyonkarahisar'daki otomobilin çarparak devirdiği elektrikli bisikletteki biri çocuk 3 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen kazada sebze ve meyve yüklü tır şarampole yuvarlandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da aşırı yağmurda kontrolden çıkarak karşı şeride geçen midibüs devrildi. Kazada 24 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkan otomobil takla atarak refüje girdi. Kazada sürücüyle birlikte 1 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da 12 yaşındaki kız çocuğun kullandığı otomobil motosiklette çarptı. Kaza sonucu 2’si çocuk toplam 3 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında tır ile otomobil feci şekilde çarpıştı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da bir şahıs kaza yaptığı aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen polis ise araç içerisi ve çevresinde yaralı...

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Altındağ, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada kontrolden çıkan tır yola devrildi. Tırın dorsesindeki 27 ton şeker pancarının etrafa saçılması nedeniyle yol ulaşıma...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde henüz belirlenemeyen sebeple kontrol çıkan bir araç şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.