Eskişehir denetim Haberleri

eskişehir denetim haberleri ve güncel eskişehir denetim gelişmeleri, eskişehir denetim ile ilgili tüm video, eskişehir denetim fotoğrafları ve eskişehir denetim haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, eğitim öğretim yılının ilk döneminde okul servis araçlarına yönelik denetimleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de kış aylarının gelmesiyle birlikte trafik kazaları bir hayli arttı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıla açıklamaya göre son bir haftada kentte...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetimi kapsamında binlerce araç kontrol edildi ve kurallara uymayan sürücülere adeta ceza yağdı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde firari olan ve çeşitli suçlardan aranan 119 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde sürücülere ceza yağdı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetim kapsamında 53 okul servis aracı ve şoförü kontrol edildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de farklı suçlardan değişik sürelerde hapis cezası bulunan 41 şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetiminde 3 bin 940 araç kontrol edilirken, 262 araç sürücüsüne 436 bin TL para cezası...